Idrotts massage (djupgående)

Idrottsmassage


När du har värk eller problem i kroppen. En djupare kraftfullare massage

Passar alla oavsett vad du gör när värken och stelheten inte ger efter.

Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem och värk.

En idrottsmassage är  mer kraftfull än en vanlig klassisk massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar man upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling och bindväv till för bästa resultat. Jag använder sig av de manuella tekniker och verktyg som jag anser är bäst för situationen.

Idrottsmassage har i fler och fler studier de senaste åren kunnat påvisa en märkbar effekt. Det är något som de flesta som idrottar på någorlunda seriös nivå bör göra regelbundet. 


Man läker eller rättar givetvis inte en skada eller värk man haft länge på ett besök, så efter besöket kommer jag rekommendera fortsatt behandling som passar dig, hemläxa ev. i form av lätt träning och vi planerar in återbesök. Kroppen vill sträva tillbaka till sitt felläge då den är van vid det så därför behövs det oftast tre behandlingar inom två månader för bästa effekt.


Därefter är det klokt att gå regelbundet ett tag på valfri behandling ett tag för att ytterliggare se till så att kroppen kommer så långt ifrån det läge att den börjar snebelasta eller få ont igen.

Priser

Idrottsmassage

 

Behandling 30 minuter, 750 kr


Behandlning 45 minuter, 850 kr


Behandling 60 minuter, 950 kr 

Antal behandlingar

 

Rekomenderar tre behandlingar inom två månader vid akuta besvär.