Information

Smärta i rörelseorganen - utbredd sjukdom


Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring. Arbetsrelaterat sittande, stående, böjningar och lyft, med samma enformiga rörelser och oftast felaktigt, belastar ryggraden dag ut och dag in. Andullation kan vara en mycket effektiv behandling av ryggbesvär och för att lindra smärta.

Eftersom andullation inte riktas mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt, kan andullationen ha en positiv inverkan på vår kropp.

Massage


Andullationsmassagen är en massageterapi med djupverkande infravärme som ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektiv vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Det betyder att Andullation inte bara stimulerar huden och musklerna, utan även har en positiv inverkan på de inre organen. Andullationen riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Det lägger grunden för att bevara och återskapa god hälsa.


Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifieringsmedicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.


HHP Massagesystem har utvecklat i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer. Den senaste vetenskapliga forskningen har införlivats. Säkerhet och tillförlitlighet betyder mycket för oss. ANDUMEDIC® 3 har testats enligt den tyska lagen för medicinska produkter klass 2 A (jfr. 93/42 / EWG). Vår licensierade tillverkare METEK GmbH producerar våra produkter i Leinefelde-Worbis, Tyskland.

Hela produktionsprocessen lyder under de högsta kraven och kontrolleras noggrant. Detta garanterar att även de högsta kvalitetsanspråk kompletterar.