Klangskål Massage


Klangskålmassage


För Kropp Sinne & Själ


Andas in, andas ut och känn hur din kropp sköljs igenom av mjuka ljudvågor. Hur kroppen slappnar av djupare och djupare, hur tankarna saktar ner och du blir helt närvarande i nuet. Jag slår an på gong, klangskålar medan du bara vilar skönt på bänken.

Behandlingen ger möjlighet till trygg djupavslappning och frisk återhämtning medan du vilar fullt påklädd på massagebritsen och mottar de  balanserande vackra ljudvibrationerna genom klangskålarna som är placerade på olika områden av kroppen.


Vi behöver lära oss mer om energi för att förtå oss själva som en samspelande helhet. Att börja förstå och märka hur livsenergi rör sig i kropp och sinne är en god början. Nästa steg är att medvetet och börja påverka och stödja läkning och balanseringsprocesser. Ingenting är fast eller fruset, allt levande är rörligt och föränderligt i oss. Hjärnan fortsätter att skapa nya nervceller tills vårt sista andetag. I vårt DNA-system finns korsande flödande mönster ständigt i rörelse.Klangskålarna vibrerar med tusentals olika frekvenser och fungerar som stämgafflar. Dina vävnader, din hjärna, de inre organen och dina livssystem, vibrerar på olika frekvenser. Alla dessa vibrationer ska vid de bästa omständigheter samspela om välmåeende och hälsa kan skapas och vidhållas. Immunförsvaret får då tillgång till sina naturliga kraftdepåer och vi får en naturlig återhämtning. Kroppens eget självläkningssystem fixar detta när det har tillgång till sina resurser, men det förutsätter djupavslappning. 


Peter Hess® Klangmassage

Utöver den terapeutiska och pedagogiska effekten av Klangmassage är upplevelsen av att ge och få denna typ av behandling en otroligt vacker, fridfull och estetisk njutning. - Ett badrum i naturligt ljud.

Klangmassage är fortfarande en relativt ny behandlingsform i Sverige, men det finns ett starkt växande intresse för denna mycket användbara behandlingsform.

Klangskålarna jag använder är specialgjorda för användning på kroppen. De flesta tibetanska sångskålar är inte lämpliga för klangmassage. Det viktiga är att de frekvensområden som en skål producerar är korrekta i förhållande till kroppens behov, och att svängningarna kan fortplanta sig harmoniskt från skålen till det kroppsområde som bearbetas.

Tillverkningen av skålarna som används i Peter Hess Klangmassage är resultatet av ett stort utvecklingsarbete som förenar tradition och modern kunskap om ljud och svängningar i kroppen. Skålarna är gjorda av en speciell metallegering och smidda enligt traditionella hantverksprinciper. Produktionen sker till övervägande del i Nepal och Peter Hess Institutet samarbetar med läkare, ljudspecialister och ingenjörer. En omfattande kvalitetskontroll görs då både i produktionslandet och i Tyskland.

Priser

Klang massage


Klangmassage 30 minuter, 650 kr 


Klangmassage 45 minuter, 750 kr


Klangmassage 60 minuter, 850 kr


Klangmassage 75 minuter, 950 kr


 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål, ju fler desto bättre effekt och vibrationerna når djupare. 

Känn klangen