Spikmatte massage

Spikmatte Massage

Här får du först ligga på en spikmatta med ryggen och nacken samt benen i 20 minuter. Att ligga på en spikmatta innebär att kroppen släpper ut endorfiner och de i sin tur är både mentalt och fysiskt avslappnande. Och även ångestdämpande. Under tiden du ligger på spikmattan så får du en avslappnande ansiktsmassage. Efter 20 min får du vända dig om på magen för att få en välgörande massage på rygg/nacke, vars muskler nu är uppmjukade av spikmattans arbete och också mer mottagliga för massage.

En av de främsta fördelarna med att använda en spikmatta är dess förmåga att lindra smärta och spänningar i musklerna. När du lägger dig på spikmattan pressas de små spikarna mot huden, vilket ökar blodcirkulationen och stimulerar produktionen av kroppsegna smärtlindringshormoner och endorfiner ett hormon för välbefinnande. Detta kan hjälpa till att lindra smärta och stelhet i områden som rygg, nacke, axlar och ben, samt främja avslappning i hela kroppen.

Många människor upplever att de sover bättre efter att ha använt en spikmatta. Genom att främja avslappning och minska smärta och stress kan spikmattan hjälpa dig att sova djupare och vakna mer utvilad.

Att använda en spikmatta kan också bidra till att minska stress och ångest. Genom att stimulera produktionen av lugnande hormoner som endorfiner kan spikmattan hjälpa till att skapa en känsla av lugn och avslappning. Detta kan vara särskilt användbart för personer som upplever höga stressnivåer i vardagen och söker naturliga metoder för att hantera stress och förbättra sitt emotionella välbefinnande.

Spikmattan har visat sig öka blodcirkulationen i de områden där den används. Ökad blodcirkulation innebär att syre och näringsämnen transporteras mer effektivt till muskler och vävnader, vilket kan bidra till att främja läkning och återhämtning efter skador eller träning. Dessutom kan förbättrad cirkulation bidra till att eliminera slaggprodukter och gifter från kroppen, vilket främjar en bättre allmän hälsa och välbefinnande.

Att använda en spikmatta kan också hjälpa till att öka energinivåerna. Genom att förbättra blodcirkulationen och minska smärta och spänningar kan spikmattan hjälpa dig att känna dig mer energisk och alert under dagen. Många människor upplever att de känner sig mer energiska och fokuserade efter att ha använt en spikmatta, vilket gör det till ett bra verktyg för att hjälpa dig att prestera bättre i vardagen.

Priser

 Spikmatte massage 45 minuter, 750 kr


 60 minuter, 850 krAntal behandlingar


Efter eget önskemål


observera att jag ej utför intim massage