Regndropp Inre läkning

Regndroppsmassage  Feelings oljorna

För inre läkning


En kombination av lätt beröring, eteriska oljor av högsta klass där doft och verkan gör gott för kropp och själ. Feelingsoljorna för lugnet och den inre styrkan.


De eteriska oljorna stimulerar kroppens helande förmåga inifrån och utifrån med hjälp av olika tekniker att arbeta in dem där även doftcentrat stimuleras som verkar avstressande och energihöjande.

Regndroppsmassagebehandlingen  balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer.

Oljorna masseras in på fötternas vitaflex zoner med vitaflex tekniken och oljorna droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in (effleurage) med de kraftfulla oljorna samt med vita flextekniken sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång.

Den avslutas med en våtvarm handuk på ryggraden och en stunds avkoppling till lugn musik.

 

Hur fungerar regndroppsbehandlingen?

Oljorna  jobbar på känslorna, skapar en harmoni med bättre förutsättning för att må bättre här och nu. De hjälper kroppen att släppa och förlåta.


Regndroppsmassagen med feelingsoljorna kan vara välgörande för:

Att förlåta, släppa på trauman och skapa kontakt med ditt intre barn. Att få harmoni och skapa en trygg, harmonisk framtid.


Resultat och rekommendation:

En regndroppsmassage med feelingsoljorna skapar en lättja och en balans med känslorna och en harmoni uppstår. Du kan lättare släppa och förlåta. Det som legat och tryckt lång innuti dig.

Har du svårt att bearbeta dina känslor så kan detta vara något för dig.

 

Oljorna som används är:

Valor, Forgivnes, Inner child, Present time, Release

V6 - neutral vegetabilisk olja

Effekter som påvisats vid känslomässigt regndropp:

 

- Hjälper oss att nå in till vårt inre jag

- Skalar av lager på lager så vi kan läka inre sår

- Hjälper oss släppa taget om inre trauman så vi kan gå vidare i livet

- Hjälper oss att bli av med gammalt känslomässigt bagage

- Kan få dig att må känslomässigt bättre

Priser

Regndroppsmassage Inre läkning

 

 behandling 60 min 850 kr

 

 

 

Antal sessioner

 

Efter eget önskemål

 

Så här lindrar eteriska oljor stress

 

Eteriska oljor innehåller små molekyler som snabbt absorberas av kroppen. Denna snabba absorption innebär att du kan känna oljans verkningar inom 20 minuter.

Inandning av dofter från eteriska oljor stimulerar olfaktoriska nerver i näsan. Dessa nerver kommunicerar sedan med det limbiska systemet i din hjärna. Det limbiska systemet, ofta känt som den “emotionella delen av hjärnan”, är direkt kopplat till andra delar av hjärnan som styr hjärtfrekvens, blodtryck, andning, minne, stressnivåer och hormonbalans.

Det är därför vårt luktsinne är så nära kopplat till vår känslomässiga respons och vårt humör, och varför vissa luktar påminner oss om tidigare erfarenheter.