Klassisk / Klang massage

Klassisk Massage / Klang Massage


En kombination av den fysiska massagen för kroppen och klangen för kropp, sinne och själ

Vill du ha den klassiska massagen och ändå ha djupavslappningen med klangskålarna


Perfekt! Då är detta en behandling för dig.

30 minuter klassisk massage och 30 minuter klangskål massage.


Att massage har positiva effekter känner de flesta till. Vi slappnar av och blir gladare och piggare. Massage även sänker blodtrycket, sänker kroppens nivåer av stresshormoner och ökar blodcirkulationen. De positiva resultaten av massage är många: bättre sömn, förbättrad kroppshållning, minskad muskelspänning och minskad risk för skador vid träning bara för att nämna några. Att få massage är en klok investering för ett bättre välbefinnande.

En del tar en massage då och då för att det är skönt, men visste du att även regelbunden massage har många fördelar? Många studier visar att regelbunden massage har hälsofördelar som ökad blodcirkulation samt motverkar stress och ångest. När vi låter kroppen gå ner i varv ger vi den även möjlighet till återhämtning och att läka - med regelbunden massage får du ta del av all nytta och kommer märka hur du börjar må bättre.

Priser

Klassisk / Klang massage


Delkropp 30 minuter, 650 kr


Delkropp 45 minuter, 750 kr


Helkropp 60 minuter, 850 kr


Helkropp 75 minuter, 950 kr

 


 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål


observera att jag ej utför intim massage

Hello world

Klangmassage är framförallt en väg till djup avslappning, återhämtning och hjärnvila, där välgörande vibrationer och mjukt utdragna toner från klangskålarna på djupet påverkar dig fysiskt, psykiskt och emotionellt och löser upp spänningar i din kropp.


Klangskålarnas välgörande ljud och vibrationer är framtagna för att ge kroppen djup återhämtning och stärka det friska. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett speciellt sätt. Klangskålarnas vibrationer får sedan genomljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen. Detta är MAGISKT härligt och MÅSTE TESTAS!