Gravid Massage

Gravidmassage


Till mig kan du komma på gravidmassage under hela din graviditet. Du förebygger spänningar i rygg och nacke, svullna fötter och ben och för att slappna av rent allmänt. Jag anpassar mig till dina behov, hur långt gången du är och till vad du tycker känns bäst. jag använder en särskilt anpassade kudde som gör att du kan ligga på mage utan besvär. Att unna sig själv massage innan, under och efter din graviditet minskar nivåerna av dina stresshormoner och är lindrande om du har problem med foglossning samt gravid-ischias och svullnader i händer och ben.

Priser

Gravidmassage


 

Delkroppsmassage 30 minuter, 650 kr


Delkroppsmassage 45 minuter, 750 kr

 

Helkroppsmassage 60 minuter, 850 kr

 

Helkroppsmassage 75 minuter, 950 kr

 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål

Under massagen ökar blodcirkulationen, vätska och slaggprodukter forslas bort, spänningar släpper och du får en skön och avslappnande stund för dig själv. Massagen anpassar jag efter dina behov och önskemål. Många upplever att de blir spända i ländryggen, axlarna åker ofta framåt då bysten blir tyngre och muskulaturen mellan skulderbladen blir spänd. Fogarna ömmar och man blir lätt svullen. Påfrestningar i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp. 

Hos mig utförs gravidmassage på en specialdesignad gravidkudde så att du enkelt kan ligga på mage och få en avslappnande skön gravidmassage.

Jag kan hjälpa dig med problem som kan uppstå under graviditeten, såsom
-Svullnader i händer och fötter
-Värk i ländryggen
-Smärtor i övre delen av ryggen
-Gravidischias
-Huvudvärk
-Avslappning, minskad stress
-En stund för dig själv