Nyheter och pågång

Mot SM Friidrott 2022!

Med spänning och stolthet ska jag följa dessa tjejer Jonna Lindèen och Josefin Nilsson på sin resa mot inomhus SM Friidrott 2022. Prisma kropp och själ har det ärofyllda ansvaret att vara deras massageterapuet!

Maj ut. Introduktionspris KLangmassage . 45 min 495 kr (ord pris 645)

Justeringar i prislistan


På grund av ökade utgifter och ändrade omständigheter höjs priserna från och med januari 2021

-

Intensivkurs i Svensk klassisk massage

Datum: 20-04-25 till 20-04-26 Klockan: lördag 10.00 - 16.30 Söndag 10.00 - 16.30

Svensk klassisk massage är en kurs där du lär dig grundläggande massagegrepp som diplomerade massörer använder, så att du enkelt och effektivt kan avhjälpa de vanligast förekommande besvären ex. spända muskler, lindra ryggskott och huvudvärk. Kursen är upplagd på två dagar. Varvat teori och praktik. Vi övar det praktiska på varandra.

Första dagen får du lära dig ryggmassage, massage av nacke och axlar och ansiktsmassage. Andra dagen får du lära dig massera ben, fötter, armar och händer. Dessutom repeterar vi det som vi gjorde den första dagen. Denna kurs är perfekt för dig som vill kunna massera dina familjemedlemmar och vänner. Den passar även dig som vill se om massage är ett yrke som passar dig. Eller kunna erbjuda klassisk massage i ditt företag. Massage ger avslappning, lindrar smärta, ger tröst, läkning och livsglädje.

Denna massagekurs är till för dig som vill lära dig massera för hemmabruk eller ta det med i yrket. Det är i huvudsak en praktisk massagekurs, en utbildning där du lär genom att öva på varandra. Du får lära dig en bra grundläggande massage av hela kroppen, med grepp som utbildade massörer använder. Du får grund greppen till en skön helkroppsmassage och även en liten ansiktsmassage. Inga förkunskaper krävs.

Ta med
Två stora handdukar (badlakan) samt en bekväm kudde per person. Allt detta använder du när ni övar på varandra. Massageoljor under kursen ingår.

Information
Vi kommer hålla till i Prisma kropp och själ på Höskullevägen 4 i Läckeby, den lilla stugan på baksidan av mitt hus.

Mat: Ta med egen lunch som vi kan värma inne eller så finns det en pizzeria i byn. Anmäl allergier till mig. Kaffe te och frukt finns att tillgå.

Åldersgräns
Lägsta ålder 18 år

Kostnad
2300 kr per person.

Diplom
Ett diplom att du genomgått Klassisk Massage.

Max antal deltagare
9

Kursen blir enbart av vid minst 3 stycken anmälda.
Kursavgiften betalas via faktura

28-29 Mars. Kurs Änglar och Änglahealing


Varmt välkommen till en helg i närvaro av våra kärleksfulla änglar!

Tror du redan på Änglar eller är du nyfiken på Änglars kraft och hur dom kan påverka oss och hjälpa oss i vårt vardagliga liv. Vill du lära dig Änglahealing!

Jag delar med mig av min egen resa till änglakontakt och berättar hur du kan öppna upp för att ta emot änglarnas budskap i ditt liv. För de finns där omkring oss, om vi bara lär oss att lyssna 😉

Under helgen får du lära dig lite mer om Änglar och Guider och även göra guidad meditation där du själv får chansen att stärka din intuition skapa kontakt med din skyddsängel. Vi kommer att träna på olika sätt att själva kanalisera och du kan fråga dina guider om saker du vill veta eller så är du bara nyfiken på vad änglarna vill säga dig just nu.

Du kan vila i trygg förvissning om att allt förmedlas med värme, välvilja och den största respekt för
dig och din integritet.

Änglahealing är ren och klar energiöverföring från de högsta vibrationerna av energi, våra änglar. Vi är en kanal för denna energi och det ges med intentionen om det högsta bästa för mottagaren.
Vi jobbar med Änglahealing- och energiövningar då vi tränar på att känna in olika energier, använda healingenergi, chakrabalansering, vi skickar healing till en plats och till oss själva, samt att vi tränar på varandra.

Du får även ta del av olika övningar och lära dig mer om hur du kan komma i kontakt med dina änglar och guider. Bland annat med hjälp av änglakort och intuitionsövningar.

Kanalisering innebär att kommunicera med guider, vägledare och änglar. Vi kommer inte att kommunicera med andar från andra sidan.

Du lär dig ta kontakt med din egen guide och vägledare. Denna kurs är för nybörjare såväl som för dig som redan har men vill stärka din kontakt.

Vi pratar om etiken i det vi gör och du lär dig att sätta gränser i kontakten med andra sidan. Detta är viktigt för att du ska känna dig trygg och säker när du kanaliserar själv hemma.

Både människor, djur, mat, växter mm har en aura. Vi människor har dock en mer komplex aura med flera färger och nyanser. Vår aura speglar vår personlighet, våra möjligheter och hur vi mår. Auran ändras under dagen med varje känsla, blockering i kropp och själ, tankemönster och agerande så förändras färgerna. Vi kommer även att öva på att se vår aura. Auran är energin som kommer ur våra chakran kan man säga.

Kursen är under 2 dagar. 28 – 29 Mars
Pris: 2300 kronor inklusive kursmaterial,betalas via faktura
Åldersgräns: 18 år.
Max 9 deltagare.
Ta med egen lunch eller så finns det en pizzeria i byn.
Anmälan krävs. Kursen startar vid minst 3 deltagare
Diplom i Änglahealing 😊
Välkomna ♥ ♥ ♥
Höstens schema

Välkommen på kurs och event.


Då var det dags att lägga ut höstens kurser och event. Anmälan till dessa går genom mig och kursen startar vid minst tre anmälda. Gäller vid samtliga kurser och event. Föranmälan krävs. Senast anmälan sju dagar innan respektive kurs / event startar.

 

Regndroppsmassage    21/9    även    16/11


Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Kärt barn har många namn. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär, men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doft sinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Krav för att utbilda sig i Regndroppsmassage skall man ha fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen.


Genomförande: Kursen börjar direkt med teori, sedan har vi en kort rast och sedan övar hälften av eleverna igenom hela regndroppsbehandlingen på de andra. Sedan har vi lunchrast. Efter lunch byter vi så att de som fick behandling före lunch nu övar en komplett behandling på de andra. Dagen avslutas med frågor och diplomutdelning.

Innehåll: Komplett utbildning i regndroppsteknik. Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med olika massagetekniker. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en våt/varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

Ta med Inneskor, lunch och anteckningsmaterial kan också vara bra.


Tid: 10:00–18:00 med uppehåll för lunch

Plats: Höskullevägen 4 Läckeby

Kostnad: 2000 inkl moms som betalas på plats.

Diplom samt alla eteriska oljor som används under dagen ingår.

Produkter: Jag använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och terapeutiska effekt.

Alla produkter som går åt under kursen ingår i priset.

Vet du redan nu att du vill göra behandlingar direkt efter kursen så meddela mig så hjälper jag dig att beställa eftersom det är ca 2 veckors leveranstid. Startkit med alla 9 oljor och en massageolja med eteriska oljor för musklerna samt en neutral olja kostar 2000 kr.

Antal deltagare 3-8 st

 

Massage för hemmabruk      28/9-29/9   även    26/10-27/10


Två dagars kurs! Den här massagekursen är till för dig som vill lära dig massera för hemmabruk. Det är i huvudsak en praktisk massagekurs, en utbildning där ni lär er genom att öva på varandra. Du får lära dig en bra grundläggande massage av hela kroppen, med grepp som även utbildade massörer använder. Kursen är förlagd över två dagar och det är en fördel för dig/er om ni är minst två familjemedlemmar/bekanta som lär er tillsammans, så att ni kan massera varandra framöver. 

Kursinnehåll:

Första dagen får du lära dig ryggmassage, massage av nacke och axlar och ansiktsmassage. Andra dagen får du lära dig massera ben, fötter, armar och händer. Dessutom repeterar vi det som vi gjorde den första dagen. Denna kurs är perfekt för dig som vill kunna massera dina familjemedlemmar och vänner. Den passar även dig som vill se om massage är ett yrke som passar dig. Har du ett jobb där detta passar in är det alldeles ypperligt.

 

Ta med egen lunch om du vill annars finns en pizzeria i byn. 

Minimum är 3 deltagare.

 

 

Tid: kl 10.00 – ca 16.00. Båda dagarna.
Plats: Höskullevägen 4 Läckeby
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år
Diplom: Ett deltagarbevis får du vid kursens slut.
Kostnad: 2500 kr betalas på plats. Är ni minst 2 personer som anmäler er samtidigt får ni 500 kr i rabatt vardera. Meddela detta då ni anmäler er.  I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och deltagarbevis. 

 

 

Lär dig kanalisera med änglar   7/9,   5/10,   30/11


Jag berättar om änglar och energier som finns omkring oss. Hur jag som änglamedium jobbar med änglarna som arbetsledare och kollegor. Vad det är för skillnad på änglar jordbundna själar (spöken) och våra nära och kära på andra sidan”. Jag förmedlar budskap till dig från dina änglaguider. Ni gör praktiska övningar för att själva träna på att mota änglabudskap. Vi pratar om auran vårt energifält, dess färger och övar även på att se dessa runt oss.

Ta med: Vattenflaska

Åldersgräns: 8 år

Förkunskaper: Inga, kom som du är.

Plats: Höskullevägen 4 Läckeby

Tid: 10 – 16 ca

Pris: 850 kr

 

Hypnoterapi i grupp    2/9,   16/9,   8/10,   22/10,   4/11,   25/11


Kom och prova på hypnoterapi i grupp. Med hypnoterapi kan man bearbeta många saker bland annat beroenden och fobier. Det är även ypperligt för att hjälpa att hantera stress, låg självkänsla och sötsaksbegär mm. Det jag fokuserar på i grupp är att vi kommer ner i djup avslappning och bearbetar ämnet stress för att varva ner i vardagen. Efter kan man om man vill dela med sig av sin upplevelse. Vill man behåller man allt för sig själv.

Åldergräns: 18 år

Förkunskaper: Inga, kom som du är.

Plats: Höskullevägen 4 i Läckeby

Tid: 17.30 – 20.00

Pris: 600 kr

OKTOBER ERBJUDANDET 💆
50 kr rabatt på underbart avslappnande Hot Stone Massage. Det är omöjligt att gå stressad efter en sådan behandling.

NOVEMBER ERBJDANDET 🥰
Avslöjar i förtid. 100 kr rabatt på alla hypnoterapi och Regressionterapi behandlingar. När man jobbar med hypnoterapi gör man med fördel 3 behandlingar i kort följd. 100kr rabatt på varje behandling om du så kommer en gång i veckan i november 👍 Går att bokas nu men gäller i november

GLAD MIDSOMMAR! SOMMAR ERBJUDANDE!


Härliga tider då man mår bra och samlar energi.


Boka in tre Hypnoterapi sessioner och få den tredje GRATIS!

pris per session 900 kr.


Ta Sommaren i akt att komma över din fobi eller för att boosta din självkänsla. Hypnoterapi fungerar på en bred nivå. Fobier, självkänsla, rädslor, beroenden, sötsug, sluta röka och snusa, flygrädsla, öka din självkänsla, öka prestationer.


Erbjudandet gäller till och med 20/7


Vid frågor kontakta mig gärna.

Dela gärna så fler får se detta kanon erbjudande.

www.prismakroppochsjal.se

500 kr i rabatt vid bokning av Regressionsterapi och Inre Barnet terapi Maj ut

Vill du veta mer om änglar?

https://www.facebook.com/events/426765931478494/?active_tab=about


Kom 1 Maj och lär dig att själv få kontakt och jag ger dig budskap från dina guider

Jag jobbar som bland annat som medium med änglar som mina arbetsgivare och partner. Vill du veta mer om hur vi kan få kontakt med änglar och och att du har guider som finns nära dig som bara väntar på att du ska be dem finnas vid din sida.

Jag berättar om änglar, vad det är för skillnad på energier och vad som är en ängel och ett spöke. Hur du öppnar upp för dina guider och änglar utan att du behöver vara rädd att du får allt annat med på köpet. Vad är aura och chakran? Hur fungerar vi fysiskt och mentalt om vi tar in andras energier och inte värnar om vår egen. Hur gör just du för att välkomna änglarna och se de tecken de ger oss.

Jag har infört Studentrabatt. Med uppvisande av student kort eller dylikt får du 50 kr rabatt på alla mina behandlingar