Änglahealing / chakrabalansering

Healing

Healing är läkning


Änglahealing/

Chakrabalansering

Jag väver samman änglahealing med kristaller och chakrabalansering. När jag arbetar med Änglahealing tar jag hjälp av de änglar som jag kallar in och det gör jag även när jag kombinerar healingen med kristaller. I chakrabalanseringen koncentrerar jag mig på att få dina chakran i balans och i den mer djupgående healingen är fokus inte bara på chakrasystemet utan också mer underliggande orsaker och obalanser.

Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.


Vår kropp består av energi som går i olika bestämnda flöden och dessa flöden kopplas samman genom våra sju chakran/energicentra i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika organ och kroppsdelar. Om obalas/blockeringar uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringarna. Varje störning skapar en motsatt vibration som ej koordinerar med individens kropp och sinne. Bristen på samordning ställer till oordning i kroppen/organen/nervsystemet. Healing är en bred behandlingsform som återställer balansen i energiflöderna ner på cellnivå. Minskar även stresshormonet kortisol som påverkar våra organ negativt.


Du blir mycket avslappnad/rofylld och kan känna pirr i kroppen - kurr i magen. Ibland knäppter det till någonstans i kroppen. Under healingen påbörjas en balansering och ofta en process i våra kroppar. Den energi som överförs från mig till dig går ner i cellminnet och skapar en läkning av obalansen. Jag placerar stenar på din kropp som stärker dina chakran och din hälsoaura. Med pendeln utför jag då en chakrabalansering. Under tiden leder jag dig genom en guidad meditation.
Priser

Änglahealing


Änglahealing / chakrabalansering 30 minuter.  600 kr

Antal behandlingar


Efter eget önskemål