Regressionsterapi

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Regressionsterapi

 

Hitta svaret till ett problem i tidigare liv, eller för att du är nyfiken på att uppleva ett tidigare livEn regressionsterapisession tar ca 2 timmar och antal behandlingstillfällen beror t.ex. på vilken/vilka händelser som ligger till grund för problemet och din förmåga att gå ner i djup avslappning. Ofta räcker en regression men ibland kan det behövas flera, vanligast är mellan 1 och 3 behandlingstillfällen. Regression är ett mycket bra sätt att öppna upp kontakten med sitt inre jag och kan också öppna upp för inre resurser och förmågor som legat dolda.

Ordet regression betyder återgång eller tillbakagång och det är vad man fokuserar på i den här terapin. Under hypnos/djupavslappning leds man tillbaka i tiden för att frilägga minnen, tankar eller känslor antingen från nuvarande liv eller ifrån ett tidigare liv.


Vissa människor vill gå igenom en regression av ren nyfikenhet, men de flesta kommer för att lösa upp blockeringar som skapar problem eller för att man känner att man har fastnat i sin utveckling. Det som skiljer hypnoterapi och regressionsterapi åt är att du här går tillbaka till grundorsaken för ditt problem.


Vi har levt många liv och i vår själ finns minnen och intryck från dessa liv lagrade, s.k. cellminnen. En del minnen härstammar från traumatiska händelser. Dessa kan göra sig påminda i våra nuvarande liv och kan ställa till problem för oss. De kan skapa fobier, mardrömmar, ilska, rädslor, depressioner eller oförklarliga fysiska åkommor.


Har du t.ex. en inneboende rädsla för trånga utrymmen, så skulle det kunna härstamma från en händelse där du blivit fastklämd eller instängd i ett tidigare liv. Har du mycket problem med halsen, skulle det kunna vara en hängning som ligger bakom. Har du drunknat i ett tidigare liv, skulle det kunna vara orsaken till att du är ovanligt rädd för vatten etc.


Man kan t.ex. under en eller flera regressioner bli medveten om och följa ett speciellt mönster man har haft med sig under flera liv, och som nu bara hindrar eller påverkar en på ett negativtsätt. Att återuppleva och bli medveten om detta leder till att man släpper taget om problemet och kan göra de förändringar som eventuellt behövs.

Priser

En regression, 1500 kr


Varje besök tar sammanlagt ca 3 timmar


Antal sessioner

1-3 st rekomenderas, oftast med längre period mellan gångerna