Hypnoterapi

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Hypnoterapi

 

Hypnoterapi används vid

  • stressrelaterade problem.
  • förändra tankemönster.
  • Bli av med laster, t.ex. rökning, nagelbitning, bantning, sötsaksbegär.
  • Stärka självkänsla, bygga upp självförtroende.
  • Djupavslappning.
  • Minska sömnstörningar,
  • Stärka sina prestationer inom olika typer av sporter, idrotter, framträdande, prov, intervjuer etc.
  • Fobier, ångest.
  • Förberedelse inför förlossning.

 

Terapiformen går ut på att förändra oönskat eller förstärka ett önskat beteende. Skapa tillit till sig själv och andra.

Går även att göra i grupp.

 

.

Hypnoterapi är en terapiform som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. När du bokar ditt första besök, så behöver du även meddela, lite kort, vad du söker behandling för. Jag skickar dig en blankett att fylla i.


Formuläret ger mig lite av den förhandsinformation jag behöver. Därefter pratar vi om vad du vill uppnå under terapin och så börjar vi själva behandlingen. Varje tillfälle inleds med ett kortare samtal. Därefter försätts klienten i ett tillstånd av lugn och avslappning. När en djup avslappning uppnåtts, används suggestioner för att påverka de oönskade beteendena eller förstärka ett beteende.


Under sessionen är man fullt medveten om allt som händer och vad man ev. säger eller gör. Du ligger lugnt och stilla på behandlingsbänken och lyssnar. Efteråt brukar man känna sig stärkt och behagligt positiv inombords.


Jag rekommenderar 3-5 hypnoterapisessioner, inledningsvis med ca 1 veckas mellanrum och efterhand glesare. Det behövs mer än ett besök då människans inre är mer komplex än tex en muskelknut.

Hypnoterapi kan t ex användas för


Skapa tillit till sig själv och andra

Minska stress

Sömnproblem

Bli av med laster, t.ex. rökning, snusning och sötsaksbegär

Ätstörningar

Bygga upp självförtroende

Stärka sina prestationer inom olika typer av sporter, idrotter, framträdande, prov, intervjuer etc.


Hypnoterapi kan även ges i grupp. Tag kontakt om ni vill prova detta.


Hypnoterapi ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den. Det är även inget magiskt trollspö, men för varje gång så får du mer och mer verktyg och styrka inom dig själv.


Det finns 4 olika nivåer av transtillstånd och det första är Beta nivån. Det är den nivå som du befinner dig i nu när du läser detta, ett helt enkelt vaket tillstånd. Alpha nivån, är nästa steg, ett drömliknande tillstånd som när du fastnat i läsning av en spännande bok, när du drömskt fastnar i din favorit serie på tv, spelar tv-spel och timmarna har flytt....Alpha nivån är på den nivå som terapeuten utför sina förslag om förändring till ditt undermedvetna. Det är här som det styrande medvetandet slappnar av och ger terapeuten full tillgång till det kreativa undermedvetna hos klienten.Priser

 

En session 800 kr

 

 Besöket tar ca 1.5 timme

 

Antal sessioner

 

Rekomenderar 3 - 5 st