Ekologisk Ansiktsbehandling

Ekologisk Ansiktsbehandling


Välgörande underbar ansiktsbehandling med terapeutiska naturliga eteriska oljor och  ekologiska välgörande och väldoftande produkter. Genom att tillföra huden naturliga ämnen ger vi huden receptet för att kunna läka sig själv!

Portömning ingår ej, då jag arbetar så skonsamt som möjligt gentemot din hud. 

Det ingår en grundlig rengöring, peeling, ansiktsmask, en skön avslappnande ansiktsmassage och en vårdande ansiktskräm och ögonkräm. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande huvudmassage samt nacke och dekoltage.

Young Livings A.R.T. serie


Jag jobbar endast med produkter från Young Living som enbart har ekologiska produkter med naturliga ingredienser av terapuetisk kvalité!

Young Livings produkter är helt fria från de kontroversiella kemikalier som finns i många vanliga hud- och hårvårdsprodukter och innehåller endast eteriska oljor och andra helt naturliga ingredienser. De eteriska oljorna har i årtusenden använts för sina fantastiska, hudvårdande egenskaper.

Priser

 


 Ekologisk Ansiktsbehandling 45 minuter, 700 krAnsikte / huvud Massage 30 minuter, 600 kr

 

 

Antal Behandlingar

 

Efter eget önskemål

Young Livings A·R·T-serie består av


Young Livings produkter innehåller endast naturliga produkter av bästa kvalité!


ART® Creme Masque (ansiktsmask) är en skönhetsprodukt av hög kvalitet som fångar orkidéns enastående långlivade egenskaper och kombinerar dem med de hälsogivande fördelarna hos eteriska oljor och andra naturliga växtämnen. Denna blandning vårdar och ger ansiktet lindring samt lämnar huden synbart mer livfull, samtidigt som den skyddar huden från skadliga element i miljön.


Sandalwood Moisture Cream (Sandelträ fuktighetskräm) är en speciellt fuktbevarande kräm med äkta eteriska Young Living-oljor. Innehåller bl a MSM (Metylsulfonylmetan) som är en naturlig, växtbaserad substans som mjukar upp huden och gör den extra elastisk. Innehåller också de eteriska oljorna rosenträ, lavendel, rosmarin, sandelträ, myrra.


Boswellia Wrinkle Cream är en Anti-rynkkräm som tillför huden näring och gör att huden ser jämnare och mer ungdomlig ut. De eteriska oljorna av geranium, myrra, sandelträ och ylang ylang lindrar och mjukar upp huden samtidigt som frankincense och olja av vargbärsfrö stimulerar kollagenbildningen.


ART® mild rengöring och avlägsnar varsamt orenheter med hjälp av skum utan att irritera huden eller ta bort dess naturliga oljor.


ART® toner är ett uppfriskande ansiktsvatten som tar bort alla rester av orenheter utan att torka ut huden. Denna toner har en perfekt blandning av eteriska oljor och bidrar till att balansera hudens naturliga pH-värde.


ART® Renewal Serum kombinerar de enastående egenskaperna hos orkidé med de hudförbättrande fördelarna hos rena eteriska oljor och andra naturliga växtämnen. Denna unika blandning arbetar i harmoni för att ge näring och återfukta på djupet samt återställa en ungdomlig hy.


ART® Light Moisturizer arbetar tillsammans med din hud för att återfukta den. Denna egenutvecklade blandning av eteriska oljor och innovativa aktiva växtextrakt, som passar alla hudtyper, gör att ansiktet känns mjukt och smidigt, och framhäver din naturliga, strålande hy. Denna enastående fuktighetskräm, som ingår i Young Livings lyxiga ART® hudvårdsserie, kombinerar Royal Hawaiian-sandelträ och frankincense med botaniska extrakt som ger en fantastisk hudvårdande verkan.

Fördelar: Innehåller säkra och naturliga ingredienser som effektivt återfuktar huden. Hjälper till att minska förekomsten av fina linjer.

Kapslar in och frigör långsamt hudvårdande eteriska oljor. Fungerar tillsammans med din hud.


Wolfberry Eye Cream innehåller olja som varsamts utvunnits ur frön från Ningxia-gojibär. Gojibärsolja är rik på E-vitamin och linolsyror och har en ovanlig kemisk sammansättning som gör den idealisk för att nära och återfukta huden. Den betraktas som mycket värdefull av asiatiska kvinnor för sina regenererande egenskaper och dess förmåga att skydda åldrande hud och ge den lyster.


Young Livings Satin Facial Scrub med mynta är ett avancerat rengöringsmedel för alla hudtyper. Det rengör, tillför viktiga näringsämnen och stimulerar utan att rubba hudens naturliga pH-balans. Säkra, oljeberikade ingredienser exfolierar varsamt och återupplivar huden så att den ser friskare och jämnare ut och den upplivande doften av mynta ger en extra kick.

Satin Facial Scrub innehåller jojobavaxkulor som ger en skonsam, exfolierande verkan som inte irriterar känslig hud till skillnad från grova skrubbmedel och kemiska exfolieringsmedel. Jojobavaxkulorna har kombinerats med MSM, vitaminer och andra växtextrakter för att skapa ett avancerat ansiktsskrubbmedel som passar alla hudtyper oavsett känslighetsgrad.