Kurs Regndroppsmassage

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Kurs Regndroppsmassage

Kurs i Regndroppsmassage


Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Kärt barn har många namn. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär, men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem.


Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doft sinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.


De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doft sinnet. Därför är Regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att minska oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna som används är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar


Krav

För att utbilda sig i Raindrop Technique skall man ha fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen. Man lär sig hela behandlingen på en dag Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.


Oljor

Efter avklarad kurs får du uppgifter på hur du beställer hem dessa oljor av terapeutisk kvalitet så att du kan börja. Du får även information om andra oljor och jag hjälper dig att välja om du vill. Oljorna jag jobbar med är endast från Young Living på grund av dess terapeutiska kvalitet.


Genomförande

Kursen börjar med teori, sedan övar vi och tar ett steg i taget. Därefter har vi lunchrast. Efter lunch byter vi så att de som fick behandling före lunch nu övar en komplett behandling på de andra. Dagen avslutas med frågor och diplomutdelning.


Innehåll

Komplett utbildning i regndroppsteknik. Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

Diplom, lathundar samt alla eteriska oljor som används under dagen ingår. Man kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om man arbetar professionellt eller om man bara vill behandla och hjälpa sina närstående.


Diplom

Efter godkänd utbildning får du ett diplom.