Choklad Massage

Choklad Massage

 

Chokladmassage. Mums!

Nu är choklad hetare än någonsin.

Inte bara som lördagsgodis. Det är även godis för huden och själen.

Doften av choklad sprider sig i rummet. Njut av ekologisk chokladolja på rygg, nacke, axlar. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild ”må-bra-känsla” Upplevelsen av denna stimulerande behandling är verkligen härlig. Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan.


Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig härligt avslappnad och du njuter av chokladen utan att gå upp i vikt


Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Antioxidanter är ämnen som har förmågan att oskadliggöra fria radikaler, som orsakar stor skada i våra kroppar. Antioxidanter finns främst i bär, frukt och grönsaker, men även i bl a kakao. Till massagen används endast ekologiska produkter.


Under avslappnande massage frigörs hormonet Oxytocin, som är ett ”lugn och ro”-hormon. Det lindrar smärta, skyndar på läkningen av sår och skador, sänker blodtrycket och halterna av stresshormoner. Vi blir mer lugna, sociala och faktiskt också mer nyfikna på vår omgivning, då oxytocin frigörs i våra kroppar.

Priser

Choklad Massage


 

Helkropp 60 minuter, 745 kr 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål