Änglahealing / chakrabalansering

Healing

Healing är läkning

Vår kropp består av energi som går i olika bestämnda flöden och dessa flöden kopplas samman genom våra sju chakran/energicentra i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika organ och kroppsdelar. Om obalas/blockeringar uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringarna. Varje störning skapar en motsatt vibration som ej koordinerar med individens kropp och sinne. Bristen på samordning ställer till oordning i kroppen/organen/nervsystemet. Healing är en bred behandlingsform som återställer balansen i energiflöderna ner på cellnivå. Minskar även stresshormonet kortisol som påverkar våra organ negativt.

 

Hur känns det att få healing?

Jag börjar alltid med ett samtal med dig för att du ska öppna upp och komma ner i varv. Därefter får du lägga dig på mage och får en massage ca 10-15 minuter för att bli mer avslappnad och jag känner in eventuella blockeringar. Efter detta får du vända dig till ryggläge och får en kudde och filt om dig (om du vill) för att känna dig extra omhändertagen. Musik spelas lugnt i  bakgrunden. Under tiden balanserar jag dina chakran så dina energier är i balans.

 

Därefter startar  healingen. Jag lägger mina händer oftast på dina axlar eller skuldror. Du blir mycket avslappnad/rofylld och kan känna pirr i kroppen - kurr i magen. Ibland knäppter det till någonstans i kroppen. Under healingen påbörjas en balansering och ofta en process i våra kroppar. Den energi som överförs från mig till dig går ner i cellminnet och skapar en läkning av obalansen.Beroende på hur länge obalansen funnits i din kropp/organ kan det som oftast behövas flera behandlingar. (Det som har skapats i din kropp har tagit tid, det gör  det också vid läkning.) Healingen jag utför är en kärleksfull/kraftfull behandlingsmetod. De flesta personer som fått ta del av  healingen har märkt en stor förbättring från sina symptom. De känner sig  avslappnade, gladare och symptomlindring/bättring. Viktigt är att ta det lugnt direkt efter behandlingen, då man varit i en djup avslappnande tillstånd så kan man känna sig lite omtumlad. Dricka vatten, te eller bara sitta ner och vara  med sig själv och dina tankar/känslor så länge du behöver.

 

Healingen och samtalen som jag utför hjälper Dig med din tillåtelse detta:

1.Hantera ev rädsla du har inom dig (jag är inte värd att ha det bra känslan).

2. Ditt eget inre barn, inre kraft aktiveras.

3. Vända tunga tankar/känslor på cellnivå till lätta starka positiva.

4. Hitta sig själv din inre kraft.

5. Förbättra självförtroendet o självkänslan.

6. Öka ditt välmående med hjälp av att återställa blockeringar i din kropp som oftast är anledningen till värk o nedstämdhet. Men jag vill understryka att det vi bär på har legat o grott ett tag o förorsakat ev fysisk som psykisk åkomma, därför tar behandlingen några ggr ingen qvick fix.

 

Doktors inrådan till medicinering skall alltid fullföljas. Healing är komplement till läkning. ❤️

Priser

Änglahealing


Änglahealing / chakrabalansering 30 minuter.  400 kr

Antal behandlingar


Efter eget önskemål