Paket Behandlingar

Paket Behandlingar


Varför välja en behandling när du kan boka ett helt paket

SPA paket

Avslappnande helkroppsmassage med fokus på avslappning och återhämtning. Kombineras med en ansiktsbehandling som rengör huden vårdar och stärker. Ekologisk och djurförsöksfri.

Massage 60 min ansiktsbehandling 30 min.

Massage 85 min ansiktsbehandling 35 min.

SPA Paket 90 minuter, 1300 kr


SPA Paket 120 minuter, 1600 kr

Lymf Paket

Kroppens viktiga reningssystem. Lymfsystemet är ett viktigt organ för kroppens funktion och hälsa. Lymfsystemet transporterar bort överflödsvätska och slaggämnen och är viktig del av immunförsvaret. Börja med massage på andullationsbädden med lymfprogrammet. Därefter manuell lymfmassage på bänken och som avslutning ansiktsmassage med lymfmassage även där. 


Andulation 15 min, Lymfmassage 60 min, ansiktsmassage 15 min.Lymf Paket 90 minuter, 1300 krDjupgående Paket 90 minuter, 1450 kr


Djupgående Paket 120 minuter, 1800 kr

Djupgående Paket

Har stelhet och smärta intagit din kropp. Är huvudvärk en del av din vardag. Behöver du lite mer djupgående massage och hårdare tag. Det är inte normalt att behöva gå omkring och ha ont.  Börjar med massage på andullationsbädden med muskel program, därefter bindvävsbehandling med massagepistol / manuell och manuell idrottsmassage. Avslutar med massage av ansikte och skalp.


Andullation 15 min, bindväv 10 min, idrottsmassage 50 min, ansikte / skalp massage 15 min.


Andullation 30 min, bindväv 15 min, idrottsmassage 55 min, ansiks / skalp 20 min.


Läkning inifrån Paket

Klangmassage är en väg till djup avslappning, återhämtning och hjärnvila, där välgörande vibrationer och mjukt utdragna toner från klangskålarna på djupet påverkar dig fysiskt, psykiskt och emotionellt och löser upp spänningar i din kropp. Regndropp ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Den rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Paketen är ihopsatta av olika behandlingar för optimal effekt. Behandlingarna byts inte ut mot andra.

saknar du något som skulle passa som paket så hör gärna av dig

Läkning inifrån Paket 90 minuter, 1300 kr


Läkning inifrån Paket 120 minuter, 1600 kr