Young Living

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Young Living

Nästa gång du passerar ett fält med härligt fräsch pepparmynta eller tar en promenad i tallskogen – passa på att ta ett djupt andetag och upplev den helande kraften hos eteriska oljor. Eteriska oljor ger oss härliga dofter men är också så mycket mer.


I Young Livings naturprodukter kombineras modern forskning och traditionell visdom. Med sin naturliga renhet och kvalitet kan de berika ditt liv, återupptäcka din inre kraft och skönhet och hjälpa dig att minska din exponering för kemikalier.

För mina kunders och min hälsa använder jag Young Livings produkter


Jag är oberoende distributör för Young Living. Vill du också kunna köpa hem deras fantastiska produkter så skicka ett mail till mig och följ instruktionen nedan.Lite historia och kvalitetsäkerhet


Företaget startade i liten skala år 1993 när Gary Young utvecklade sin första biodynamiska örtodling och destilleringsverksamhet. Vid den tiden hade Gary redan insett den fantastiska kraften i eteriska oljor, men eftersom kvaliteten på de oljor som fanns på marknaden varierade i stor grad hade han inte till fullo kunnat utnyttja potentialen i dem. Han kände till att rena eteriska oljor hade egenskaper som kunde åstadkomma häpnadsväckande resultat och samtidigt hade han lagt märke till att kemiskt modifierade oljor och oljor med tillsatser som fanns tillgängliga på marknaden ofta var ineffektiva eller till och med skadliga.


Young Livings från frö till förseglingsprocess är deras löfte till oss. Denna noggranna metod i fem steg gör att de kan leverera naturens mest verksamma och rena eteriska oljor från sina gårdar till din familj. Från det att de väljer ut frön till det att deras produkter levereras till ditt hem så handplockar de bara det bästa för att säkerställa renhet och säkerhet. Young Living använder denna rigorösa metod så att de kan lova att du alltid får den mest autentiska upplevelsen av de eteriska oljorna. Denna unika process gör att de skiljer sig från andra. Varje steg av produktionen övervakas för att se till att du får rena eteriska oljor och produkter som du inte kan hitta någon annan stans.

Copyright @ All Rights Reserved

Registrera dig på Young Living

 

Gå in på www.youngliving.com och välj "bli medlem" högst upp till höger på sidan. Uppge sponsor-ID 3994211 där det står "vem introducerade dig" samt på raden under.

Gå sedan vidare och uppge dina uppgifter.

Du kan välja att bli prenumerant och använder då Essentional Rewards när du beställer. Då kommer det varje månad.

Det vanligaste är att man väljer en vanlig beställning, utan prenumeration, utan köptvång.

Då väljer du att handla genom "Snabbeställning".

Man får välja på olika startkit i början, eller så väljer du gå vidare utan startkit. Rekommenderar varmt startkitten.