Regndropp Andlig

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Andlig Regndroppsmassage

 

Balanserar dina chakran och höjer dina frekvenser.

 

Kombinationen av dessa eteriska oljor, massagen och meditationen har för avsikt att rensa bort mentala hinder och blockeringar, skydda mot oönskade energier, främja ärlighet, stärka kärleken inom dig och andlig / medial utveckling.

Ordet "chakra" är sanskrit och betyder "Hjul som snurrar". Vår aura (energifält) består av hundratals olika chakran (energicenter) men vi arbetar i huvudsak med 7 huvudchakran som löper längs vår ryggrad. Dessa chakran har olika funktioner & färger och har olika tillhörande organ. Varje chakra representerar ett livsområde, det kan bland annat yttra sig i hur vi hanterar våra liv.

Balans i chakra betyder helt enkelt att man har harmoni i kropp och själ. Harmoni har vi i kroppen då de fysiska-, mentala- andliga- och emotionella sidorna möts, i en fullständig balans. Denna regndroppsmassage ges för adlig och medial utveckling och öppnande. 

Människan består av energi. Energin flödar genom våra livshjul/ energicentra och förser vår kropp med energi. Vid obalans fungerar inte flödet som det skall och kan påverka oss fysiskt och psykiskt. Chakrabalansering innebär en balansering av kroppens sju stora chakran. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet gör dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans. Kombinationen av dessa eteriska oljor, massagen och meditationen har för avsikt att rensa bort mentala hinder och blockeringar, skydda mot oönskade energier, främja ärlighet, stärka kärleken inom dig och andlig / medial utveckling. Massagen utförs både på fötter och rygg.

Copyright @ All Rights Reserved

Priser

Andlig regndroppsmassage

 

Rygg 60 min 700 krDelux. Mage / panna / nacke / rygg / fot /vad 80 minuter, 800 kr

 

 

 

Antal sessioner

 

Efter eget önskemål