Regndroppsmassage

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

priser

Regndroppsmassage

strukturell / känslomässig

 

Rygg / vader 60 minuter, 700 kr


Delux. Mage / panna / nacke / rygg / fot /vad 75 minuter, 800 kr

 


 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål

 

 

Regndroppsmassage 

 

För fysiska besvär, stärker immunförsvaret och ger ro till själen 


Regndroppsmassage är en rogivande & mjuk behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter. Den är främst framtagen för rygg och nackproblem men påverkar och lättar upp både mentalt och fysiskt även andra åkommor.


Den är en taktil massage med kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du njuta av en varm och skön värmeinpackning.


Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.


Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Den rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.


Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor har olika egenskaper och befrämjar bl.a. följande:


Valor – Balanserar energin i kroppen.
Oregano – Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande.
Timjan – Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.
Basilika – Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation.
Cypress – Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbråck, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.
Vintergröna – Antiinflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.
Mejram – Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.
Pepparmint – Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.
Aromaseiz – Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress.

Jag använder oljor från Young Living som är de renaste oljorna på marknaden.