Aroma massage

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Avslappningmassage

med aroma oljor

Avslappnande Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor till både hud och doftsinne. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver. Det finns olika sorters eteriska oljor beroende på vad du vill uppnå.

Både som massageolja och som doft

För att oljornas egenskaper ska påverka dig så används inte bara oljorna på huden utan också som doft under massage. Denna blandning av beröring och doft är väldigt avslappnande.

Massagen baseras på beröring

Massagen i sig är väldigt mjuk och baseras på taktilmassage. Alltså massage i form av strykningar. Massagen ger beröring i ett jämnt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra.

Låt oljorna verka på din kropp

När massagen är klar är du väldigt avslappnad, eller till och med sover. Du kan vara väldigt trött så boka inte in något direkt efter. Låt helst också oljorna stannar kvar på din kropp ett tag och verka. Duscha alltså inte av det direkt när du kommer hem.

Priser

Aroma massage


Delkropp liten 20 minuter, 350 kr 


Delkrop 40 minuter, 600 kr


Delkropp 60 minuter, 600 kr

 

Helkropp 60 minuter, 700 kr

 

Helkropp / ansikte 75 minuter, 800 kr

 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål