Silverviolettaflamman healing distanskurs

Silverviolettaflamman healing distanskurs

 

 

* kursen är på distans. Du läser den hemifrån i din egen takt

* inga förkunskaper krävs

* inga symboler

* en initiering

* kursen är på 2 veckor

* en högfrekvent stark energi att arbeta med

* manualen är på svenska

* diplom efter godkänd kurs

 

Den Silvervioletta flamman är en högfrekvent andlig energi som har använts av andliga sökare i tusentals år. Den blev åter introducerad genom en uppstigen mästare, helgonet Saint Germain som levde som mystiker på 1500 talet. Den Silvervioletta flamman anses vara Guds sjunde stråle – universums medvetenhet.

Den Silvervioletta flamman förtär inte bara effekten av det negativa, utan går till dess orsak, genom att tränga ner i vårt undermedvetna. Den Silvervioletta flamman är mycket högfrekvent stark och skön energi. Du åkallar energin mycket lätt, genom specifika böner/mantran, med visualisering och meditationer tillsammans.

 

Silvervioletta flamman kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och kommer till oss som "tröstaren" i svåra tider. Den renar och transformerar effekten av det negativa, går till orsaken till problemet genom att transformera känslor och minnen i vårt undermedvetna.

 

Observera! Då du bokar en healingkurs på distans försäkrar jag mig om att du vet vad det är, informerar om hur det kommer gå till och och vad som kommer att ske. Efter att betalning är gjord och manualen är skickad ges ingen återbatalning av kursavgiften.


Kurs pris 1400 kr