Vad är Healing

Healing

Ordet "healing" (engelska) betyder läkning och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och skapar välbefinnande genom balans till sinne, kropp och själ. Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans och det innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Healing fungerar ofta bra mot stress, trötthet och oro då vi höjer frekvensen i våra energier.

Healing från änglarna är kärlek i dess renaste form. Healingenergin strömmar genom mig till dig då jag är ett verktyg för den gudomliga energin. Änglarna vet vad du behöver. När du kommer för en healingbehandling ligger du påklädd på min massagebänk med en filt över dig. Alternativt avklädd i underkläder om du valt healing massage. Då masserar jag mjukt samtidigt som healing pågår. Ofta kanaliserar jag samtidigt och jag lägger händerna intuitivt på din kropp och i auran. Jag använder stenar som förstärkare, då stenars vibrationer hjälper till i healingarbetet. Tex rosenkvarts, amnestis, Citizen och bergkristall.Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom sju chakran (energicentra) i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv. Om obalans eller blockering uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi.

Distanshealing fungerar lika väl som annan healing. Skillnaden är bara att den som tar emot healingen kan göra det var som helst och vid den tidpunkt som passar, vilket är en fördel. En distanshealing går till på samma sätt som när en klient ligger på behandlingsbänken. Klienten ligger i själva verket hemma i sin säng eller på en annan skön plats. Man behöver inte veta hur personen ser ut eller var han/hon bor. Man tonar helt enkelt in på klienten och när man gör det börjar healingenergierna arbeta. Klienten "finns" där, tid och rum har ingen betydelse. Enkelt, men oerhört effektivt. Kom ihåg att energierna fortsätter att jobba långt efter sessionen och att reaktioner kan uppstå dagar efteråt. "Sinnen är som fallskärmar, de fungerar bara när de är öppna"

Upplevelsen är helt individuellt och samma person upplever mest troligt två behandlingar helt olika. Man får vad man för tillfället behöver. Man kan uppleva värme, kyla, blåst, pirrningar och stickningar i kroppen, ibland kan det t.om blåsa rejält! Känslor kan välla upp, både glädje och sorg. Ögonlocken kan ibland flimra och rycka lite. Man kan se färger och ljus eller andra fenomen. Att somna är också vanligt och det är inget hinder utan tvärt om, ju mer avslappnad klienten är desto bättre verkar energierna. Det händer också att klienten inte känner av healingen på något speciellt sätt men de flesta blir väldigt avslappnade och känner ett lugn och en stillhet i både kropp och själ. Blodcirkulationen kan öka under en behandling och man anser att det kan påverka kroppens förmåga att självläka. Det finns inget rätt eller fel, alla upplevelser är unika och alltid för vårt eget högsta bästa. Ibland kan man verkligen känna att det är en stark healing som fås och värken eller annat kan ha försvunnit eller minskat. Det som händer sedan är också lika individuellt men healingenergierna jobbar oftast i flera dagar vilket gör att man kan känna sig lite konstig, det kanske killas på något ställe. Det kan gå som ilningar över kroppen, hela eller delar. Och de flesta får en känsla av lugn och välbehag. Vissa personer får även något som kallas för utrensningar. Utrensningar kan man få också det olika starkt. Man kan få huvudvärk, klåda på kroppen, det kan hända saker som ska ut genom de kroppsöppningar vi har dvs, magen får fart och kissar mycket. Andra upplevelser är att känslor som gömts kommer fram och man kanske gråter, blir arg eller skrattar.

Antalet sätt att få och ge healing på är lika många som antalet som utövar och som får healing. Ingens är den andra lik eftersom vi alla upplever på en individuell nivå. En healing kan vara så mycket, allt från att sända kärlek, ljus och omtanke till att "balansera" i människans energifält för att lindra och läka smärtor och sjukdomar.

Healing ersätter INTE traditionell sjukvård, det är ett komplement, ett bra sådant... En healer ska/får inte utge sig för att kunna diagnostisera eller bota sjukdomar! Däremot kan djup avslappning och maxade energier lösa blockeringar i den mentala & känslomässiga kroppen. Det i sin tur kan påverka tillstånd i den fysiska kroppen som t.ex. spännings-värk i huvud, axlar & nacke.