Chakrabalansering (behandling)

Chakrabalansering


Chakrabalansering Innebär en balansering av kroppens 7 stora chakra. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och gör dig medveten om blockeringar och begränsningar. Rekommenderas vid alla former av obalans. Balans i chakra betyder att man har harmoni i kropp och själ, där de andliga, psykiska och fysiska sidorna möts. Chakra-balansering ska göra oss mer harmoniska och balanserade som människor.

Genom att balansera dessa chakran kan man "heala" människan. När man går på en chakrabalansering ska den ske i lugn och ro. Det finns olika metoder i chakrabalansering, bland annat kanalisering av universums goda energi, vibration, meditation, eteriska oljor eller kristall-healing. Har man mycket ouppklarade känslor i sin ryggsäck kan man känna sig nedstämd eller få psykisk ont efter en behandling. Man kan med fördel använda eteriska oljor som hjälp för att stärka upp och få balans i dina chakran! Påverkan eteriska oljor har på sinnet, kroppen och andan för att främja balanserad chakrafunktion. Under en sådan behandling ligger du fullt påklädd under en filt med musik på och jag placerar ut stenar på din kropp för undan tyg där jag placerar oljor. Mina händer har jag i auran och ibland på din kropp.

jag läser av dina chakran och sänder dem energi, ger sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen. Efter behandlingen får du vila och slappna av för att sedan prata igenom och bearbeta intrycken som har kommit till en. Om man endast går på en balansering kan man få redan på vad det är man måste jobba med, men oftast behövs det en serie med behandlingar och att man mellan dessa arbetar med det som är i obalans. En behandling tar ca 45 minuter total.

 

Ordet chakra betyder hjul eller livshjul. Läran om chakrasystemet kommer från Indiens yoga och meditationstraditioner och är flera tusen år gammal. Människan är en energivarelse och vi kan se på chakrana som stora energicentraler. De sitter på framsidan alldeles utanför kroppen och de är en del av vår aura. Energivågor och frekvens är den fysiska termen att förklara vårt energifält i. När vi mår bra och i balans så flödar vår energi, mår vi dåligt eller är sjuka så kan vi känna det i chakrasystemet, energin står stilla eller så har frekvensen saktat av ordentligt. Alla obalanser kan kännas i chakrasystemet.Vi har många chakran men vi pratar oftast om de sju stora chakrana.

Priser

Chakrabalansering

 

Chakrabalansering 40 minuter, 600 kr

 

Antal behandlingar

 

Efter eget önskemål