Healing

Certifierad Änglamedium

Med änglarna som arbetsledare

Som änglamedium är jag en kanal mellan dig och änglarna. Änglarna ligger mig varmt om hjärtat och de berör såväl mitt hjärta, som själ. Vetskapen om att de är med mig och Dig varje dag gör lyckan total och livet en större mening. Alla jobbar vi olika som medium och använder oss av olika verktyg, inget medium är den andre lik. Min mediala gåva har alltid funnits med mig och jag har under årens lopp utvecklat den mer och mer. Redan som barn kunde jag känna och veta saker om både människor och djur.


Med tiden förstod jag att jag alltid har pratat med änglar. Deras höga och snabba energi hör jag bättre ju mer jag tränar och litar till dem. Jag läste även en Mediumutbildning för att som jag ser på det ”få flera verktyg”. Att av en träbit kunna tillverka en slev istället för bara en pinne. Då jag visste att jag hade kontakt med änglar hittade jag Cecilia Vestgöte änglamedium på Själslig frihet. Som änglamedium, healer och massör är jag tacksam att få dela med mig av mina andliga gåvor. Jag jobbar som en kanal för den andra sidan för att du ska få råd och vägledning i olika livsfrågor. Änglarna kommer för att ge dig den hjälp och det stöd du behöver just nu. Våra änglar vill att vi ska våga följa våra drömmar, leva mer i kärlek och få blomma ut! Som änglamedium är man aldrig ”färdig” utan utvecklas med varje klient och varje livs-situation och möter livet med kärlek och tacksamhet, där mediet jobbar med sig själv för att ständigt vara en så ren kanal som möjligt, utan att egot får ta över.

Jag erbjuder olika tjänster för att du ska få utvecklas, upptäcka din egen förmåga och komma i kontakt med din kraft. På undersidorna kan du se alla mina healingkurser jag har på distans.  Även andlig utveckling. Är det vad du söker kan du när som helst påbörja och i egen takt med mig som mentor tryggt lära dig healing. Alla kan gå en kurs i healing eller andlig utveckling. Änglarna har berättat att all healing kommer från samma källa. Den stora livsenergin, livskraften. Liksom vi människor består av energi som vibrerar i olika frekvenser har även olika healingformer sin unika frekvens. kontakta mig om du vill gå en kurs.

Änglar är andligt högt utvecklade energier, de är Universums ljusvarelser. De vibrerar på en frekvens som är så ljus och hög att människor vanligtvis inte kan se dem. De är, liksom du och jag, ett fragment av den allomfattande energin som vi kallar Gud, Allah, Alltet eller Universum. Det svenska ordet Ängel härstammar från latinets Angelus eller grekiskans Ángelos som betyder budbärare. Änglarna fungerar som budbärare och mellanhänder mellan Alltet och människornas värld. Änglarna är androgyna eller könlösa men deras specifika egenskaper gör att vi uppfattar dem som antingen manliga eller kvinnliga energier. Änglar har till skillnad från dig och mig inte en egen fri vilja. De måste följa Alltets vilja, den stora planen, och i alla lägen agera utifrån det högsta goda för alla involverade. Detta är deras uppgift. De sprider lugn, erbjuder oss stöd, tröst och healing. När vi lärt oss att öppna upp och får kontakt med våra änglar ser vi att till skillnad från våra egna ofta ganska komplicerade liv är änglarnas tillvaro och uttryckssätt mycket enkelt och tydligt. De är alltid här för att ge oss ljus och kärlek samt för att vägleda oss både i vardagen och i de stora avgörande frågorna i våra liv. Allt vi behöver göra är att ha tillit och att ta emot.

Foto: Martin Norén