Husrensning

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Husrensning

Spökar det hemma eller är det jag som låter fantasin skena? Först kanske det som från ingenstans kommer som små förnimmelser, en skugga i ögonvrån eller en lampa som står på efter att du släckt den. Det låter i väggar, golv och tak. Saker som är borta eller flyttat på sig. Det kan vara lätt att vifta undan till en början. Då du inte längre kan hitta någon naturlig förklaring till vad som sker kanske du har börjat fundera på om du har en jordbunden själ på besök som påkallar din uppmärksamhet.


Hör vi inte vad själen vill framföra så kan den ta i mer för att nå fram till oss. Till exempel kanske elektroniska saker startar av sig själva, du kan känna en närvaro som att någon iakttar dig eller en skillnad i temperatur. Energin hemma kan bli tung och inte alls som du minns den och det tär på din egen energi. Om du kanske hör mer oförklarliga saker i ditt hem, är det kanske läge att tillkalla ett medium.


Du behöver inte vara rädd om du känner att du inte är ensam hemma, men visst kan det vara skrämmande. En jordbunden själ (spöke) har av någon anledning fastnat mellan vår dimension och det stora ljuset. Det kan bero på en mängd olika saker t ex rädsla för att inte bli insläppt, att denne inte blev färdig med sitt jordeliv eller kärleken till en person eller plats. Då de väsnas är det för att fånga vår uppmärksamhet så vi kan hjälpa och ibland har de något de vill förmedla.


Jag rensar hus och hjälper själen över till ljuset. Att rensa hus gör jag genom att jag kommer hem till dig eller på distans. Hur konstigt det än låter så är det fullt möjligt, då tid och rum bara finns i vår dimension med fysisk kropp. Avståndet har ingen betydelse. Då jag kommer hem till dig går jag runt och du får gärna följa med. Jag vill inte ha någon förhandsinformation. Jag tar sedan hjälp av änglarna att öppna en ljusportal och du får gärna vara med att föra själen mot ljuset.

Pris 1000 kr

 

Samt 30 kr / mil utanför Läckeby


Vill du boka en husrensning så ta kontakt via mail och beskriv ditt ärende. prismakroppochsjal@outlook.com