Änglahealing massage

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Änglahealing massage


Mjuk massage som kombineras med änglahealing är en underbar helhetsmassage för kropp & själ. Massagen är baserad på de eteriska oljornas läkande kraft med kanalisering av änglabudskap. Änglamassage är en mjuk avslappnande massage, i kombination med änglahealing. Vi bjuder in änglarna under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Massagen ges med lätta händer och behaglig ekologisk massageolja.


Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra även för dig. Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och jag förmedlar de ev. budskap som kommer upp.

Behandlingen är en mycket djupgående helkroppsmassage utan att vara en muskel massage. Rörelserna i massagen arbetar efter kroppens meridianer och akupunkturpunkter så att kroppens energiflöde frigörs och spänningar, känslor och smärtor kan lösas upp. Det är en mycket renande och helande massagebehandling då den kombineras med änglahealing och personlig massageolja med eteriska oljor. De eteriska, terapeutiska oljorna som var och en har sin speciella effekt och verkan är utvalda för just Dig och dina behov just nu.

 

Du får också ett personligt änglabudskap från mina orakelkort.

 

En massage som passar alla och där helande, kärleksfulla änglaenergier går in och bearbetar på olika plan för att skapa balans i dina energicenter fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.

 

Hur går det till? Du ligger avklädd (med underkläder). Du får ha badlakan över dig så att du känner dig varm och trygg. Jag masserar och stryker med handflatan och växlar mellan att trycka på djupet och nästan bara nudda. Den delen som masseras är bar. Jag placerar kristaller runt dig som förstärkare till den helande energin

Priser

Änglahealing massage


Delkropp Liten 20 min, 350 kr


Delkropp Rygg/Nacke 40 minuter, 600 kr


Helkropp 60 minuter, 700 kr


Antal behandlingar


Efter eget önskemål


Copyright @ All Rights Reserved