Änglahealing (behandling)

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Hypnosterapeut - Änglamedium

Änglahealing

 

Änglarna är väldigt bekanta för de flesta, det är många som har sett eller känt en ängel. Vi alla har ju våran egen skyddsängel hela tiden bredvid oss, före vi föds, under hela vårt liv och efter döden också.

Du kan ha flera änglar bredvid dig på samma gång. Beroende på hurdan livssituation du har så kan du ha t.ex. en Ärkeängel (eller flera), t.ex. Ärkeängeln Mikael ger oss viljestyrka och hjälper oss att vara starka och bryta anknytningar till olika rädslor vi har, han ger också skydd och vi kan t.ex. be honom att skydda oss, vår familj hus m.m. Ärkeängeln Rafael helar och hjälper oss att vara kreativa och skapa nytt m.m. Det finns en massa andra änglar också som du kan ha bredvid dig och hjälpa dig.

Under en änglahealing jobbar jag tillsammans med änglarna & healing-guiderna. Jag fungerar som en länk mellan dem och dig, de förmedlar de eventuella budskap som jag får till digunder healingen. Du ligger påklädd under en filt och jag placerar intuitivt mina händer på din fysiska kropp och i din aura och dina chakrafält. Placerar ut kristaller som förstärkare där det behövs. Under behandlingen strömmaruniversums läkande energi genom mina händertill din kropp och in i dina olika chakra.

Änglarna sprider sitt änglaljus över dig. Healingen löser upp blockeringar och skapar balans i kroppen Änglahealing är en ljus och kärleksfull healingmetod.


Du får också ett personligt änglabudskap från mina orakelkort.

I änglahealing är såklart din egen skyddsängel med för den är ju med dig alltid, sedan är också ärkeänglarna; Mikael, Rafael, Metatron, Zadkiel, Uriel, Jofiel, Gabriel, Chamuel och Sandalfon med. Det kan också komma med andra änglar ifall de tycker det behövs.

Änglarnas energi är väldigt mild och skön, de helar dig och sköter om ditt innersta barn. De öppnar en helt ny värld åt dig om du är beredd för det och de hjälper gärna till om vi ger dem lov att hjälpa och guida. Dina beslut kan bli lättare och du ser lättare tecknen på änglars närvaro i ditt liv.

Healingen ger läkande energi så att dina chakran kan komma i balans - för inre harmoni. Änglarna ger din aura ny kraft och skänker digharmoni, trygghet och lugn. Budskapen från "andra sidan" får jag upp som bilder, tankar, ord, dofter, fysiska och psykiska känningar. Jag ser ibland dina änglar och guider.

Copyright @ All Rights Reserved

Priser

Änglahealing


Änglahealing 20 minuter. Hos mig eller på distans, 350 kr


Änglahealing 40 minuter. Hos mig eller på distans, 600 kr


Änglahealing 60 minuter. Hos mig eller på distans, 700 kr


Antal behandlingar


Efter eget önskemål