Terapeutisk behandling

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Änglamedium

Terapuetisk behandling

Idrottsmassage

 

När det krävs lite mer än bara massage

 

 

Skador och snedställning i kroppen -

Idrottsskador - långvarig smärta

 

Terapeutisk behandling innebär:


Ergonomi, Terapeutisk stretching, triggerpunkter och knutar, ledmobilisering från fötterna upp till nacken, anatomi, massage, bindvävsgrepp, testar muskellängd, hemläxa, balansera kroppen, Falsk ischias, atlaskotajustering, eteriska oljor

Jag har två alternativ på denna behandling TERAPEUTISK MASSAGE.

Bokar du det för första gången vill jag att du kommer på 90 minuter. Säg när du bokar att det är ditt första besök isf. Återkommande besök 60 minuter. Jag rekomenderar att du kommer tre gånger inom fyra veckor.


Behandlingen går igenom hela kroppen då besvär i övre rygg ofta härstammar nerifrån.Besvär i rygg / ländryggen. Nacke / bröstrygg har ofta sitt ursprung på andra ställen än du har ont. Så jag går igenom hela dig och behandlar dig med den metod som just du behöver.


En massageterapuet har mer kunskap än den diplomerade massören i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktion och behärskar förutom massage och muskeltöjningar, ytterligare en eller flera massageterapeutiska metoder.


En massageterapuet kan arbeta direkt med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten (kroppen). Tex om man har ont eller fått en skada. Knutar eller är stel. Har låsningar i ryggen. Falsk ischias (slutar vid knät). Massage ingår i varje behandling. Terapeutisk stretching av musklerna efter att ha kollat muskellängden, led mobilisering, bindvävsgrepp. Ser till att din kropp släpper snedbelastning.


Jag gör vid första besöket en undersökning ihop med att du fyller i hälsodeklaration och utefter vårt samtal gör jag behandling anpassad till just dig.

Priser

Terapeutisk behandling

 

Undersökning / behandling 1a besöket 90 minuter, 800 kr

 

Behandling 60 minuter, 650 kr

 

Antal behandlingar

 

Rekomenderar tre behandlingar med en veckas mellanrum. En på 90 minuter och två på 60 minuter.

 

Återbesök


Man läker eller rättar givetvis inte en skada eller värk på ett besök, så efter besöket kommer jag rekommendera fortsatt behandling som passar dig, hemläxa ev. i form av lätt träning och vi planerar in återbesök. Kroppen vill sträva tillbaka till sitt felläge då den är van vid det så därför behövs det oftast tre behandlingar inom en månad för bästa effekt.


Därefter är det klokt att gå regelbundet ett tag på valfri behandling ett tag för att ytterliggare se till så att kroppen kommer så långt ifrån det läge att den börjar snebelasta eller få ont igen.

Copyright @ All Rights Reserved