Fibromyalgi massage

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Änglamedium

Fibromylagi massage

 

 

  Fibro är olika från person till person. Vill du att jag tar i mer eller mindre får du gärna tala om detta.


Jag masserar med en värmande massageolja som stärker dig som har fibromylagi.

 Lätt beröringsmassage massage är en mild massage, mjuk omslutande beröring med varsamma strykningar som aktiverar beröringsreceptorerna. Lätt massage ges med respekt, omtanke och lyhördhet.

Denna massage är en beröringsmassage där händerna är redskapet och huden mottagare. När vi ger någon tröst eller när något gjort sig illa blir vår instinktiva reaktion att hålla om, lägga en tröstande hand osv.

När man får fibromyalgi massage aktiveras det parasympatiska nervsystemet i kroppen. Detta är lugn och rosystemet och är en motpol till adrenalinpåslag och stress. Det betyder att man ger massagen på det sätt som mest aktiverar lugn och ro systemet.  Att vara närvarande och lyhört se hela människan är också en del av metoden.

 

Då denna massage är en beröringsmassage är det inget som gör ont och man kan anpassa denna massage till varje individs behov. Man ger mjuka lugna mjuka strykningar, lätta tryck och hålla om. Rummet är stilla med tända ljus och beroende på vad du vill spelas avslappningsmusik eller hel tystnad. Du ligger på en massagebänk med handdukar över dig. Endast den kroppsdel jag masserar är bar. Ordningen på massagen är ben, rygg, nacke, huvud sedan vänder du dig om och jag masserar ansikte, bålen, mage, armar, händer, ben och sist fötter. Om du väljer helkroppsmassage. Under hela massagen är jag uppmärksam på ickeverbala signaler såsom mimik och muskelspänningar. Har du önskemål om mera tryck så säg gärna till.

Priser

Fibromyalgi massage


Rygg/nacke 30 minuter, 350 kr


Rygg/nacke/baksida ben 45 minuter, 475 kr


Helkropp 60 minuter, 650 kr


Antal behandlingar


Efter eget önskemål

Copyright @ All Rights Reserved