Chokladmassage

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Änglamedium

Chokladmassage

 

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad

Min chokladolja

 

Jag blandar min egen chokladolja på Young Livings neutrala massageolja V6 och kakao av högsta kvalitet. Alltid rättvisemärkt, vegetabiblisk och ekologisk. Därefter blandar jag i eterisk olja efter smak eller säsong. Jag garanterar att den är färsk varje gång. Fri från nötter.

Helkroppsmassage eller halvkroppsmassage med ekologisk chokladolja, du väljer själv. Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Unna dig en behandling där du masseras med en ljuvligt doftande chokladolja.


Chokladaromen är lugnande och lyckobringande. Kakaobönan har positiva effekter som bland annat höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Antiinflammatoriskt och fyllt med antioxidanter, mineraler, kalcium, järn, kalium och natrium. Chokladen innehåller också A, B och rikligt med E-vitamin.


Du blir väl omhändertagen i en harmonisk och avkopplande miljö. Jag masserar kroppen med en len chokladolja som verkligen får alla dina sinnen att slappna av. Det är en mjuk massage då du kan slappna av och känna hur all stress bara rinner av dig. Medan chokladens helande effekt intar din kropp får du njuta av en avslappnande massage. Huden blir spänstig, återfuktad, mjuk, får massa näring och ökad cirkulation. Chokladmassage är en upplevelse för alla sinnen, och ger en värmande och mjukgörande känsla för både kropp och själ.

Huden är vårt största organ.

Allt vi lägger på huden tas också in i kroppen, därför är en behandling med ekologiska produkter utan konserveringsmedel det bästa för din hud.

Även om de gamla aztekerna inte kände till exakt vilka hälsobringande effekter choklad faktiskt ger så kunde de absolut känna hur underbart det smakade. Idag har man ju även kunnat bevisa att choklad inger samma sorts känslor som när vi är förälskade. Så vad kan passa en chokladälskare bättre än en lyxig chokladmassage?

Priser

Choklad massage


Rygg / nacke 30 minuter, 350 kr


Rygg / nacke baksida ben 45 minuter, 475 kr


Helkropp 60 minuter, 650 kr


Antal behandlingar


Efter eget önskemål

Copyright @ All Rights Reserved