Atlaskota justering

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Änglamedium


Atlaskotajustering


Om Atlaskotan har hamnat ur läge kan det orsaka bland annat nackproblem, huvudvärk, yrsel och snedbelastning i höfterna eller andra leder vilket i sin tur leder till värk och problem.


Oavsett om de besvär man har kommer från nacken eller ländryggen så tyder båda symptomen på att det kan vara Atlaskotan som sitter fel nackproblem, värk i muskler och leder, även skelettet kan det kännas som. Benen kan bli olika långa.


Många upplever en direkt tydlig förbättring medan andra en mindre skillnad. Själv gick jag från molande länd värk sendan många år till totalt smärtfri på en gång. Det var en olycka i pulkabacken då jag for rak lång in i en stubbe i yngre tonåren och böjde svanskotan.


Ibland kan det behövas att upprepa denna justering vid ännu ett tillfälle om problemet funnits i många år. Kroppen strävar efter att återgå till sin felposition.


Du kan boka en atlaskotajustering som tillval när du bokar din massage tid.


Atlaskotan är den översta av ryggens alla kotor, närmast huvudet. Den är av olika anledningar förskjuten på de flesta utav oss vilket kan orsaka en rad olika besvär, både fysiska och psykiska.Du ligger på rygg då jag börjar med att mobilisera benen, sedan mobiliserar jag atlaskotan då du sitter. Justeringen görs med Vita Flex tekniken på Atlaskotans reflexpunkt uppe bredvid nyckelbenet och man trycker ner djupt och hårt och det kan göra lite ont men det går snabbt.

Priser

Atlaskota justering

 

Justering 200 kr

 

Observera

Du kan välja det som tillval på valfri massage behandling. Ingår vid behov i idrottsmassage

 

Copyright @ All Rights Reserved