Recensioner från kunder

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Änglamedium

Recensioner från kunder

postade via Facebook

Jag får det inte att fungera med att skriva recensioner direkt på hemsidan. Men gå in på Facebook skriv en recension hur du upplevde besöket så lägger jag upp det här sedan. 



2019

     

8 september


Detta är en tjej som kan sin sak!! Ryggskott de Luxe när jag kom dit. Ingen av dom " stora" namnen i stan ville/ vågade inte ta emot mej. Ville ha intyg från läkare först?? Läkare skriver inte ut sånt. Men nån vågade. Therese tog emot ömt och försiktigt. Förstod hur ont jag hade,,,första behandlingen var fruktansvärd. Hade mega ont hela tiden. Andra behandling kunde jag stå ganska rakt upp. Vilken befrielse!! Sen till läkaren för läkarintyg. Berättade att jag varit hos Therese nån timme innan och läkaren var mycket imponerad över hur jag upplevde mej rak kontra vad hon såg. Rekommenderade att jag skulle gå flera behandlingar hos Therese. Detta kommer jag definitivt att göra!!/ Annette

 



26 augusti


Med en kropp som är ett renoveringsobjekt och utdömd av så många "experter" så åkte jag till Therese för hjälp mot min stela nacke och axlar. Nu 5 behandlingar senare så jobbar hon på de skadorna som fick avsluta mitt fotbollsliv för länge sen, och det fungerar! Hon lokaliserar problemet som ligger bakom smärtan och bearbetar det på ett mycket bestämt och professionellt sätt. Ett ess ibland alla kvacksalvare och förstå-sig-påare! Rekommenderas bestämt!


   

24 april


Välutbildad och duktig tjej med bra tryck i nyporna 👌



10 april


Superduktig 😍. Efter att ha känt mig stel i ryggen i många år med myrkrypningar i axeln känner jag mig redan rörligare efter första besöket. Kan varmt rekommenderas 😊



27 mars


Hej!
Idag har jag varit på massagen jag vann på Prisma kropp o själ. Kan varmt rekommendera detta. Det va den bästa massage jag någonsin fått.
Kommer och fortsätta gå hit.
Lisa 👏👍🤗



22 mars


Helt klart är hon bäst på det hon gör ❤️ tusen tack för massage i kväll. Rekommendera henne varmt 👍🏻



4 mars


helt klart värt ett besök 👍👍👍😁



3 mars


Fick ett prentkort av min man för lite massage och kan verkligen rekommendera er att gå dit. Så välbehövligt 🥰🤗

Djupvävnadsmassage · Professionella massöser · Presentkort · Lyxig upplevelse



27 februari


En riktig genomkörare av muskler och ömma ställen för ökad medvetenhet. Alltså ingen vanlig badhusmassage. Toppen!
Tips: ta oömma kläder eller räkna med att tvätta dom då de fina oljorna o linimenten ger ifrån sig eftereffekter ; )



27 februari


Vilken grej! Hon vet vad hon pysslar med, blev helt lagad efter ett par terapeutiska behandlingar 👍👍👍

Djupvävnadsmassage · Professionella massöser · Lyxig upplevelse



26 februari


Kalmars bästa Masörska.
Rekommenderas STARKT!



20 november 2018


Mycket givande och bra behandling fick jag idag, nästa gång prövar jag någon av de andra behandlingarna !



31 oktober 2018


Bästa stället. Rekommenderar varmt ett besök hos Therese



31 oktober 2018


Så duktig och man mår så bra efteråt🌼



3 oktober 2018


Så välbehövligt och skönt. Det här var första men absolut inte mitt sista besök hos Therese. Tusen tack!



26 september 2018


mycket nöjd med mina besök 



18 september 2018


Bästa!!! Helt hopplöst att gå till någon annan ❤️❤️❤️



14 augusti 2018


mycket duktig och kunnig. rekommenderar verkligen att man kommer till Therese om man vill bli till fixad.



22 juli 2018


Blev som en ny människa efter Therese behandling, mycket rakare i ryggen än innan och detta var bara första behandlingen! Rekommenderas starkt!



2 juli 2018


man känner sig bra efter har varit hos Therese fort sin behandling



27 mars 2018


👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😀



4 februari 2018


Tack Therese för att du hjälpte mig att få kontakt med änglarna och guidade mig att hjälpa en person in i ljuset



26 januari 2018


Går på massage hos Therese med jämna mellanrum och ångrar inte en sekund.
Jätte duktig är hon och jobbar verkligen med hjärtat!



16 oktober 2017


Tack för en underbar hot stone-massage! Avkopplande och välgörande både på bänken och efteråt. Skön behandling med varma stenar och härliga oljor. Och så hittade du en muskelknuta i vaden, och jobbade med den. Tack! Superskönt!



7 september 2017


Jätte nöjd med mitt besök idag. Blir absolut fler gånger �



30 augusti 2017


Rekommenderas varmt�! Therese är så duktig på att känna av vad kroppen behöver. Knutor och spänningar försvinner. Ett sånt välbehag i kroppen när man går där ifrån. Sen att hon jobbar med dessa rena oljor är ett stort plus! Underbar miljö också. Gå dit! Det är Du värd�



30 augusti 2017


Välbehövt för kroppen o alla mina tusen knutar



14 juli 2017


Var i dag på 60 min helkroppsmassage hos Therese och det var helt fantastiskt! Värt varenda krona! Therese löste upp alla mina knutor och jag lämnade hennes salong oerhört glad och avslappnad. Tack Therese!



14 juli 2017


Best massage I've ever had! Highly recommended! I feel fantastic! Ready for round 2



28 april 2017


Var i onsdags och fick en regndroppsmassage och det var så underbart. 😍😍❤️❤️❤️ Kände verkligen att oljorna gick in i kroppen och började jobba. 😊 Sedan tog jag en justering på atlaskotan, vad skönt, men kroppen är lite ovan efter att man har belastat den fel, så vissa muskler får jobba lite hårdare nu än tidigare. 😉😊❤️❤️❤️ Jag känner mig mycket rakare. Tusen tack Therese Norén, för hjälpen. 😊😊❤️❤️❤️



17 december 2016


Bästa � måste testa snart!



8 oktober 2016


Gud vilken Healer du är ❤️�� Hur skönt som helst och absolut någonting som jag kommer att göra igen. Kan starkt rekommendera dig för att du är starkt genuin och har Healingen rinnande i dina ådror. Underbara människa ❤️



19 september 2016


En fantastisk skön massage. Tack hjärtligt för hjälpen med ryggen och dina budskap. Så duktig healer och änglapratare ♡
Detta gör jag gärna om. Kram♡♡♡



15 september 2016


Har varit på en underbart skön och läkande regndroppsmassage hos Therese. Fint bemötande, mysig lokal och duktig massör! Kände mig ompysslad! Och nu känner jag mig lugn och avslappnad och kan riktigt känna hur oljorna jobbar i kroppen och gör sitt jobb så här efteråt � Rekommenderar varmt!



5 augusti 2016


Helt underbar massage, väldigt avslappnande 



4 augusti 2016


En riktigt skön och härlig massage....kommer definitivt göra det igen.....så avstressande och avkopplande.....tack Therese kommer snart igen



3 augusti 2016


En skön behandling som jag upplevde väldigt avslappnande, härligt doftande oljor och bäst av allt är att jag upplevde att jag fick ett lugn i kroppen



30 juli 2016


Blev imponerad av hur djup den va och så avslappnande för kroppen











Copyright @ All Rights Reserved