Medial vägledning

Prisma Kropp Och Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut

Änglamedium

Medial vägledning

 

Vill du ha kärleksfulla, upplyftande, bekräftande, vägledande och energigivande budskap från änglarna? Jag börjar alltid en läggning med att jag "kopplar upp mig"; mot änglarna och mot andevärlden. Detta för att be om det högsta bästa, om vägledning och för att be om att få vara en öppen och klar kanal för änglarnas och andevärldens budskap.

Änglarna vill att vi har kontakt med alla delar av oss och att vi i nuet står i kontakt med dåtid och framtid. De vill att vi ska bli inspirerade av deras vingar, så att vi kan försöka att skapa våra egna och med dem finna vår sanna storhet.

När jag gör en läggning med korten tolkar jag korten utifrån min intuition och utifrån vad jag får till mig från änglarna och andevärlden. Du kanske behöver hjälp i en svår situation eller du kanske bara vill veta vad som är bra för dig att tänka på just nu. När du bokar en medial vägledning avsätter vi ca 1 timme, då du kan ställa frågor och få tolkningar. Under en session i medial vägledning är jag en kanal för guider, änglar och ljusvarelser.

När jag arbetar medialt ser jag bilder som jag förmedlar till dig. Jag förmedlar det jag ser och Du förstår vad det är jag menar. Jag tolkar inte budskapen åt dig utan kommer du inte på vad som menas, ta det med dig och låt svaret komma när det är redo. Spela gärna in sittningen med din mobil.

Pris 500 kr

 

Både hos mig och om jag mailar dig

Som medium ser jag oftast energier i personer inte alltid rätt färg på håret eller rätt ålder men genom att beskriva de bilder jag får upp så förstår du vem jag pratar om.

Du behöver aldrig vara rädd att jag ska se något otäckt som svåra sjukdomar, dödsfall eller liknande. Jag ser inte sådant. Änglarna vill lyfta oss inte sänka oss. Då änglar älskar oss alla var och en och ser vår livsplan utan egen vinning och ego, så är det bara med ren kärlek de förmedlar sig. Det kan bli kloka råd om saker i din vardag eller en hint som får dig att ändra bana helt.   

Vi har alla perioder som är jobbigare än andra perioder och det vet vi om och jag kan hjälpa dig att se hur du ska komma vidare, vad du behöver arbeta med hos dig själv. Jag kan även belysa vad som kommer sen. Jag slutar alltid mina samtal med att kunden vet att det kommer bra tider igen, hur det ser ut och ungefär när. Tid är väldigt svårt att sia då vi har val och kan gå olika vägar mot målet.

Vill du ha en medial vägledning och att jag skickar den? Jag kanaliserar och lägger Änglatarot, skriver ner det som jag ser, hör och känner sen mailar jag över det till dig på en PDF fil, alternativt att du bokar en tid hos mig. 

Copyright @ All Rights Reserved